Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

HOSTAL ESTRELLA,S.L.
Raó social: HOSTAL ESTRELLA,S.L.
NIF: B61282562
Adreça: PZ BISBE FONT, 1 - 08569 - RUPIT - BARCELONA
Telèfon: 938522005
Email: hostalestrella@hostalestrella.com

 

Finalitat del lloc web

El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.hostalestrella.com

 

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre l'entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

Ús i accés d'usuaris

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb HOSTAL ESTRELLA,S.L. HOSTAL ESTRELLA,S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

 

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de HOSTAL ESTRELLA,S.L. HOSTAL ESTRELLA,S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de HOSTAL ESTRELLA,S.L., HOSTAL ESTRELLA,S.L..

 

Contingut de la web i enllaços (links)

HOSTAL ESTRELLA,S.L. HOSTAL ESTRELLA,S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

HOSTAL ESTRELLA,S.L. HOSTAL ESTRELLA,S.L. no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de HOSTAL ESTRELLA,S.L. HOSTAL ESTRELLA,S.L.. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de HOSTAL ESTRELLA,S.L. HOSTAL ESTRELLA,S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.